scroll Odkrij življenje na polno!

Red Dot za oblikovanje izdelkov

Union znamka slavi odličnost na globalni ravni. Pločevinke in steklenice iz naše linije Union Premium so bile nagrajene z nagrado Red Dot v kategoriji Product Design 2023.

Premium kuharija

Štirje mladi, a z zvezdniških prahom že začinjeni kuhariji, bodo vsak v svoji izvirni kuharski maniri predstavili štiri recepte, vsakega z enim od Union Premium piv. Pokazali bodo nekaj trikov in nasvetov, kako narediti kuhanje sproščeno in zabavno.
Začni s kuhanjem

Eno in edino pivo z nagrado ljudstva

Varimo na polno in vedno znova iščemo novosti, ki bodo poleg žeje potešile tudi našo in tvojo željo po nečem novem in še boljšem. Vsake toliko nam tudi uspe. In to na polno!
SPOZNAJ NAGRAJENI ČETVEREC

Valentinovo po naše

Bliža se dan zaljubljenih, ki ga pri Unionu posvečamo prav vsem, ki se imajo radi in ja, imajo radi tudi naše pivo.
Preberi več

Sklenjene zaobljube na ulicah Ljubljane

Novo leto predstavlja prelomnico, ko želimo sebi in ostalim vse lepo. Pri sebi si dostikrat želimo sprememb, ki se jim zaobljubimo z namero, da jih tudi izpolnimo.
Preberi več

Nazdravimo z občutkom za dober okus.

V letu 2022 smo z zmajevimi mojstri pivovarstva zvarili zgodbo, ki nosi ime Union Premium. Ob koncu leta tako ponosno nazdravljamo s štirimi mojstrovinami, ustvarjenimi za vse, ki jih povezuje občutek za dober okus.
NAZDRAVI S PREMIUM ČETVORČKOM

Union Premium. Z občutkom za dober okus.

Spoznaj najbolj zapeljiva štiri, kar smo jih zvarili. Do sedaj.
Štiri mojstrovine v posebni, popolnoma novi steklenici.
Spoznaj Union Premium

Ženska nogometna reprezentanca se predstavi

S ponosom predstavljamo serijo kratkih predstavitvenih intervjujev, ki so nastali v sodelovanju z nogometašicami slovenske reprezentance.
Spoznaj nogometašice

Smile pivo ima novo podobo

Smile pivo se s svojo svežino in lahkotnostjo na police vrača v novi podobi. Z modernejšo, odbito in mladostniško podobo nagovarja generacijo Z.
Spoznaj preoblečen smile

Vse to je Union

Ste stari nad 18 let?