< Na začetno
Meni
O union experience

Prava lekcija iz lokalnega piva, ki jo v Ljubljani enostavno morate doživeti. Legendarne zgodbe in skrivnosti proizvodnje bodo še dolgo tema za zanimive pogovore s prijatelji.

Sprehodite se skozi bogato zgodovino in sodobno proizvodnjo Pivovarne Union ter za zaključek nazdravite z vrčkom svežega piva.

Prijazen vodič vas bo popeljal skozi več kot 150 let slikovite zgodovine pivovarstva v Ljubljani in razvoja znamke Union, ekskluzivno si boste ogledali sodobno proizvodno linijo Pivovarne Union in ob degustaciji pivovarjevega izbora v Union Pivnici doživeli pravo pivniško vzdušje.

Ob ogledu je potrebno premagati 306 stopnic. V kolikor vam zdravje tega ne dopušča, vas vabimo, da namesto Union Experience obiščete našo Pivnico in tam s prijatelji ustvarite svojo legendarno zgodbo.

Med obiskom lahko pričakujete več prijetnih presenečenj, ki vam jih seveda ne moremo izdati. S seboj obvezno pripeljete svoje prijatelje, saj bo v dobri družbi nepozabno doživetje še toliko slajše.

Cene vstopnic
odrasli
14 €
UPOKOJENCI, ŠTUDENTI
11,20 €
Otroci (6 - 18 let)
7 €
Otroci pod 6 let
Brezplačno

Sprehodite se skozi bogato zgodovino znamke Union, odkrijte skrivnosti proizvodnje in uživajte ob kozarcu svežega piva na koncu ogleda.

Vodenje poteka v slovenskem in angleškem jeziku.

Union experience je obiskalo že več kot
371.000
obiskovalcev

KAKŠNA PA JE BILA VAŠA IZKUŠNJA?