< Na začetno
Meni
O union experience

Prava lekcija iz lokalnega piva, ki jo v Ljubljani enostavno morate doživeti. Legendarne zgodbe in skrivnosti proizvodnje bodo še dolgo tema za zanimive pogovore s prijatelji.

Sprehodite se skozi bogato zgodovino in sodobno proizvodnjo Pivovarne Union ter za zaključek nazdravite z vrčkom svežega piva.

Prijazen vodič vas bo popeljal skozi več kot 150 let slikovite zgodovine pivovarstva v Ljubljani in razvoja znamke Union, ekskluzivno si boste ogledali sodobno proizvodno linijo Pivovarne Union in ob degustaciji pivovarjevega izbora v Union Pivnici doživeli pravo pivniško vzdušje.

Ob ogledu je potrebno premagati 306 stopnic. V kolikor vam zdravje tega ne dopušča, vas vabimo, da namesto Union Experience obiščete našo Pivnico in tam s prijatelji ustvarite svojo legendarno zgodbo.

Med obiskom lahko pričakujete več prijetnih presenečenj, ki vam jih seveda ne moremo izdati. S seboj obvezno pripeljete svoje prijatelje, saj bo v dobri družbi nepozabno doživetje še toliko slajše.

Cene vstopnic
odrasli
14 €
UPOKOJENCI, ŠTUDENTI
11,20 €
Otroci (6 - 18 let)
7 €
Otroci pod 6 let
Brezplačno

Sprehodite se skozi bogato zgodovino znamke Union, odkrijte skrivnosti proizvodnje in uživajte ob kozarcu svežega piva na koncu ogleda.

Da vsem zagotovimo varno in prijetno izkušnjo obiska Union Experience, si pridržujemo pravico, da obiske skupin, ki so pred ogledom zaužile preveč alkohola , prilagodimo situaciji ali odpovemo.

Vodenje poteka v slovenskem in angleškem jeziku.

Union experience je obiskalo že več kot
400.323
obiskovalcev

KAKŠNA PA JE BILA VAŠA IZKUŠNJA?